IVV krijgt 5 sterren bij vergelijking van vermogensbeheerders

IVV krijgt 5 sterren bij vergelijking van vermogensbeheerders

IVV krijgt 5 sterren bij vergelijking van vermogensbeheerders

Bij een vergelijking van vermogensbeheerders door www.vermogensbeheer.nl in Nederland heeft IVV onlangs de 5 sterren status verdient.

Bij de vergelijking worden 14 elementen bekeken, zoals organisatie, soort beleggingsstrategie, rendement, communicatie, kosten & transparantie. In de reeks vermogensbeheerders zijn 104 bedrijven bekeken. IVV behaalde 25 punten uit een maximum van 26.

"Het is een voorzetting van de hoge waardering uit het vak, nadat we in 2012 & 2013 in de prijzen vielen", aldus Floris Koster, partner in het bedrijf.

"Fijn dat we door verschillende partijen elke keer als zeer goed worden gewaardeerd, ben ik trots op. Toen we in 1993 met het bedrijf begonnen had ik dit niet durven dromen. Ik ben ook blij voor onze cliënten. Voor hen is het wederom een bevestiging dat ze een solide partner hebben uitgekozen die de komende 20 jaar hun 'financiële privéchauffeur' kan zijn.", aldus William van der Maas, die dit jaar zijn 20 jarig jubileum als ondernemer viert.