IVV Avondje uit: Kunst kijken en kunst zien

IVV Avondje uit: Kunst kijken en kunst zien

IVV Avondje uit: Kunst kijken en kunst zien

25 november 2014 was het weer een interessant avondje uit met een hoog rendement bij IVV. Het thema was 'kunst kijken en kunst zien'.

Nadat eerst Floris Koster en Julie van der Maas hun presentatie hielden, was de hoofd act van de avond onze spreekster Willy Atema, kunsthistoricus. Zij nam ons mee langs de kantelpunten van de geschiedenis aan de hand van beeldmateriaal en prikkelde de aanwezigen met stellingen en zienswijzen. Gaande weg haar verhaal werd steeds meer duidelijk. Stijlen en invloeden werden herkenbaar en de aanwezigen werden getrakteerd op nieuwe inzichten.

"Dit soort avonden zijn de moeite waard om naar toe te komen!", aldus een van onze klanten. "Bij IVV weten ze elke keer weer het nuttige en het aangename te combineren, dat creëert een prettige sfeer."