Cees Maat over IVV & Financial DNA

Cees Maat over IVV & Financial DNA

Cees Maat over IVV & Financial DNA

De DNA-codes heb ik met aandacht bestudeerd. Ik vind het knap, hoe aan de hand van een enquête zo'n goed beeld wordt geschetst! Het slaat figuurlijk de spijker op de kop!

Ik waardeer het, dat dit onderzoek aan jullie klanten wordt aangeboden en vind het een goed idee, dat dit als een stukje extra service aan de klant wordt aangeboden. In ieder geval wordt deze extra service naast het beheer van het vermogen door mij erg op prijs gesteld; het is een goed hulpmiddel voor jullie als adviseurs van het IVV om nog meer en beter aan te sluiten bij de drijfveren / emoties / gevoelens van de klant, wat het klantcontact zeker ten goede zal komen.

Het laten beheren van vermogen is een vertrouwenskwestie en een goed contact met de klant is daarvoor noodzakelijk. Dit is voor mij ook een van de redenen geweest, dat ik ben weggegaan bij mijn vorige vermogenbeheerder. Ik vond het contact met mijn contactpersoon daarvan nogal afstandelijk en had niet het gevoel, dat hij aansloot op mijn beleving / kennis / gevoel, ed.

Ga zo door!

Cees Maat