Mark & Nicole, ieder hun eigen financiële privé chauffeur

Mark & Nicole, ieder hun eigen financiële privé chauffeur

Mark & Nicole, ieder hun eigen financiële privé chauffeur

Het is intussen 7 jaar geleden dat mijn vrouw Karin is overleden. Ik ontmoette mijn huidige vrouw Nicole. Gaandeweg kregen wij een gezamenlijk reisdoel voor ogen; een nieuwe start. We moesten keuzes gaan maken;

Wie verkoopt zijn huis? Waar gaan we wonen? Hoe pakken de kids het op? Wat nu met een bestaand testament? Welke gevolgen heeft het voor de onderneming? Voor ons in privé?

Kortom financiële vragen, waar we nog geen antwoorden bij hadden. Gesprekken bij een notaris, accountant en jurist wierpen alleen maar nog meer vragen op. Onderweg op reis zagen wij veel beren op ons pad.

Tot de dag dat we een afspraak bij IVV hebben gemaakt. Vanaf dat moment werden we geconfronteerd met een bijzondere aanpak... een splitsing volgde:

Mark kreeg zijn intake bij William, en Nicole bij Floris. Twee jongens die niet voor het snelle geld gaan, maar vooral voor de relatie en de mens achter de relatie! Vanaf dat moment ging de bedrijfsfilosofie van IVV in werking; we hoefden niet meer te navigeren, we werden gereden. Dat was een luxe! IVV nam het stuur over. We kregen elk onze eigen financiële privé chauffeur toegewezen.

We kregen ook huiswerk mee en samen moesten wij ons voorbereiden op de eindbestemming, de daarbij geplande reistijd en vooral gewenste en veilige rijsnelheid.

IVV zorgde met haar "financiële rijstijl" en aanpak voor rust. De rijstijl werd passend bij onze manier van leven en vooral; onze financial DNA's. Omdat er ook omleidingen in het leven kunnen zijn, dat had ik al mogen ervaren, gaat IVV regelmatig met ons aan tafel. Zo kan de route op tijd bij gesteld worden en kunnen we omleidingen tijdig signaleren. IVV liet zien dat er helemaal geen beren meer op de weg zijn.

Het afgelopen jaar zijn we op een aantal bestemming aangekomen. Veilig en zonder stress. De belangrijkste zijn daarvan dat we intussen getrouwd zijn, onze

huizen in de verkoop hebben gedaan en samen onze 4 kinderen een nieuwe start gemaakt hebben in een nieuwe woning.

Floris en William, jullie zijn prima chauffeurs! Wij zullen jullie altijd in ons netwerk aanbevelen!

Mark & Nicole