Rick Korswagen over onze werkwijze

Rick Korswagen over onze werkwijze

Rick Korswagen over onze werkwijze

Wie kent ze niet uit het schilderachtige Vlaardingen de mannen van het IVV. Het Instituut voor vermogensopbouw, zij die met veel passie al menige seminar wisten te vullen en hun klanten en prospects duidelijkheid konden geven over hun financiële mogelijk en ook onmogelijkheden. Het maximale rendement van je vermogen met een minimaal risico daar draait het om bij IVV.

Dat Floris Koster zeer begaan is met zijn vak en klanten is algemeen bekend en ik mocht daar afgelopen week weer deelgenoot van zijn. Zoals jullie weten mocht ik een aantal maanden geleden de deurprijs in ontvangst nemen van Floris wat betekende dat ik het Financial DNA mocht invullen met aansluitend een evaluatie van het geheel. Heel erg interessant om te zien hoe zij in kaart kunnen brengen hoe je zelf als persoon in het leven staat en daar emotioneel/financieel mee om gaat en denkt te gaan. Interessant hoe bepaalde verbanden gelegd kunnen worden en hoe zij je advies kunnen geven wat te doen in het financiële bos.

Heb je vermogen,wil je dit behouden en wil je dit laten renderen met minimaal risico dan kan ik jullie Floris van het IVV warm aanbevelen.

Rick Korswagen