Testemonial Buyk & Partners

Testemonial Buyk & Partners

Testemonial Buyk & Partners

Beste Floris, ga maar effe staan, want ik zal mijn getuigenis hier luid en duidelijk laten gaan.

Jij bent een BNI lid van het eerste uur, altijd goedlachs en kijkt nooit zuur.
Wij hebben inmiddels al heel wat keren zaken gedaan, en jouw kennis van mensen, inlevingsvermogen én beleggen heeft me vaak versteld doen staan.

Jouw passie voor paarden heb je ingeruild voor het beheren van andermans vermogen. Daarmee verdien je het respect van veel van mijn klanten die jou ondertussen óók graag mogen. Je aandacht beperkt zich niet tot het zakelijk deel, en waar je kan help je anderen met raad(t) en daad, en dat zegt veel! Dat mijn klanten bij jou eerst wat voorzichtig maar later al hun vermogen willen stallen, sterkt mij in de opvatting dat je het goed doet, zonder op te willen vallen.

Als gediplomeerd Financieel Planner en Partner bij IVV, vorm je voor mij het vaste antwoord op de vraag , van die klanten die over de banken bij mij komen met hun geklaag, "Ga maar naar Floris met je vermogen" zeg ik dan, dat is het beste advies dat ik je geven kan.

Goed Communiceren zit Floris in het bloed. En dat werkt fijn, dan gaat het samenwerken ook goed. Je weet altijd bij hem waar je aan toe bent. Afspraak is afspraak en zijn vermogen tot luisteren is bij mij al bekend. Ga zo door Floris, ik hoop je nog veel kansen te bezorgen. Is het niet vandaag dan is het wel morgen. En tegen iedereen die dit hoort zou ik willen zeggen:

Laat het beheren van vermogen gerust aan Floris en IVV over, Want dan bereik jij je doel en hou je bovendien aan het eind van de rit een goed rendement en een goede spaarpot over!