Onze werkwijze

Onze werkwijze

Onze werkwijze

"Een langdurige persoonsgerichte relatie gebaseerd op financiële inzichten en vermogensbegeleiding..."

Financiële privéchauffeur©

Wat wij voor u doen lijkt eigenlijk op het werk van een 'financiële privéchauffeur'. Wij brengen u veilig, ongeschonden en financieel fit op uw financiële afspraken.

Samen

Samen bepalen we uw bestemmingen, geplande reistijd en de gewenste snelheid. Vervolgens stippelen wij de route zodanig voor u uit, dat u onderweg in staat bent rustig uw werk te blijven doen of gewoon van de reis te genieten. We zorgen ervoor dat onze 'financiële rijstijl' aansluit bij uw manier van werken en genieten, zonder dat het u onrust geeft. Deze rijstijl kan veranderen naarmate uw leven verandert. Wij veranderen waar nodig met u mee.

Een omleiding?

Onderweg kan er van alles op onze weg komen wat ons na onderling overleg kan doen besluiten de voor u geplande route bij te stellen. Dit kunnen externe factoren zijn, zoals een economische tegenslag, of juist een meevaller, waardoor de 'financiële reistijd' wordt verkort. Het kunnen ook interne factoren zijn. Zo kan het voorkomen dat er in uw gezinsleven of carrière onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden, zoals een onvrijwillige sabbatical of een carrièresprong. U en uw 'privéchauffeur' hebben daarom op regelmatige basis overleg.

Wederzijds afhankelijk

Als uw 'privéchauffeur' rijden wij in hetzelfde voertuig als u. Wij zijn dus ook afhankelijk van uw voertuig, uw vermogen. Dit behoedt ons voor roekeloos 'rijgedrag', want daarmee zouden we onszelf ook in gevaar brengen. Ook wij komen graag heelhuids aan op de bestemming.

Er zijn stukjes op de route waar we rustig rijden, bijvoorbeeld bij economische onrust of persoonlijk woelige tijden. Op andere stukken van de route kun je soms wat meer snelheid maken, al houden wij ons altijd aan de afgesproken maximumsnelheid.

Beleggingsaanpak

De beleggingsindustrie is groot en divers. Zo ook de beleggingsaanpak van beleggingsondernemingen.

Spreekt dit u aan? Bel ons nu: 010-5929570.