Het team

Het team

Het team

William van der Maas

William van der Maas ivv vermogensopbouwIk ben belast met de algemene leiding van IVV. Daarnaast werk ik met veel plezier met mijn klanten samen. Sinds 1993 onderneem ik in de financiële dienstverlening. Een van mijn trotse zakelijke momenten is de titel van Financieel planner van het jaar 2012. Daarnaast ook in dat jaar samen met het IVV-team winnaar van de Gouden Stier Award voor beste vermogensbeheerder 2012. Ook genomineerd in 2013. Financiële privéchauffeur, schatbewaarder. Oprichter en aandeelhouder van IVV. Verantwoordelijk voor het beleggingsbeleid van IVV.

Genoten opleidingen en behaalde certificaten: Certified Wealth Mentor, Federatie Financieel Planner (specialiteiten: ondernemers, DGA's, bedrijfsopvolging en -verkoop) en senior beleggingsadviseur. Daarnaast nog vele assurantie- en financieringsdiploma's. Ik ben geregistreerd bij DSI (DSI vermogensbeheerder) en FFP/CFP (gecertificeerd financieel planner).

vandermaas@ivv-vermogensopbouw.nl

Floris Koster

Floris Koster ivv vermogensopbouwIk ben een "mensen-mens" en gedreven financieel planner. Sinds 2005 werkzaam bij IVV en in 2008 vennoot geworden. Ik heb een sportieve opleiding genoten in de hippische sport en ben daarna ingestroomd in de financiële wereld. Genoten opleidingen en behaalde certificaten: Certified Wealth Mentor, Financial DNA, Federatie Financieel Planner en DSI Beleggingsadviseur. Tevens geregistreerd bij DSI en FFP/CFP. Daarnaast ben ik een gewaardeerd netwerker en actief in diverse businessclubs.

floris.koster@ivv-vermogensopbouw.nl

René Leinweber

Rene Lijnweber ivv vermogensopbouwIk ben bij IVV Asset Management verantwoordelijk bestuurder voor de administratieve organisatie en interne controle. Mijn jarenlange ervaring binnen het bankwezen komt hierin goed tot zijn recht. Daarnaast ben ik vooraanstaand ambassadeur van IVV.

info@ivv-vermogensopbouw.nl

Miranda van der Maas

Miranda van der Maas ivv vermogensopbouw'Manager First Impressions'. Ik ben bij IVV verantwoordelijk voor alles wat met het kantoor, de administratie en de projecten te maken heeft. Ik heb jarenlange ervaring opgedaan in de Rotterdamse haven als verzorger van administratie van vracht- en douanedocumenten. Daarnaast ben ik gediplomeerd kraamverzorgster en daar heb ik met veel plezier gewerkt.

miranda@ivv-vermogensopbouw.nl

Julie van der Maas

vermogensbeheer, vermogensbeheerder, vermogensplanning, vermogensplanner,  financiële planning, aandelen, opties, obligaties, William van der Maas, Julie van der Maas, Floris Koster, rendement, financiële privé chauffeurIk ben bij IVV verantwoordelijk voor de back office en transacties. Daarnaast run ik de beleggingsadministratie, zorg ik voor de juiste contracten. Ik ben afgestudeerd DSI Vermogensplanner en maak me tegelijkertijd verdienstelijk door daar waar nodig ondersteuning te bieden aan het team. Voor de komende jaren is er een werk- en opleidingstraject uitgestippeld. Inmiddels ben ik ook geregistreerd DSI Beleggingsadviseur. In 2017 start ik naast mijn werk met een MBA bij Business School Nederland. Daarnaast zit ik in de marketingcommissie van de Federatie Vermogensplanners.

julie@ivv-vermogensopbouw.nl