Het team

Het team

Het team

William van der Maas

vermogensbeheer, vermogensbeheerder, vermogensplanning, vermogensplanner,  financiële planning, aandelen, opties, obligaties, William van der Maas, Julie van der Maas, Floris Koster, rendement, financiële privé chauffeur Ik ben belast met de algemene leiding van IVV. Daarnaast werk ik met veel plezier met mijn klanten samen. Sinds 1993 onderneem ik in de financiële dienstverlening. Een van mijn trotse zakelijke momenten is de titel van Financieel planner van het jaar 2012. Daarnaast ook in dat jaar samen met het IVV-team winnaar van de Gouden Stier Award voor beste vermogensbeheerder 2012. Ook genomineerd in 2013. Financiële privéchauffeur, schatbewaarder. Oprichter en aandeelhouder van IVV. Verantwoordelijk voor het beleggingsbeleid van IVV.

Genoten opleidingen en behaalde certificaten: Certified Wealth Mentor, Federatie Financieel Planner (specialiteiten: ondernemers, DGA's, bedrijfsopvolging en -verkoop) en senior beleggingsadviseur. Daarnaast nog vele assurantie- en financieringsdiploma's. Ik ben geregistreerd bij DSI (DSI vermogensbeheerder) en FFP/CFP (gecertificeerd financieel planner).

vandermaas@ivv-vermogensopbouw.nl

Floris Koster

vermogensbeheer, vermogensbeheerder, vermogensplanning, vermogensplanner,  financiële planning, aandelen, opties, obligaties, William van der Maas, Julie van der Maas, Floris Koster, rendement, financiële privé chauffeur Ik ben een "mensen-mens" en gedreven financieel planner. Sinds 2005 werkzaam bij IVV en in 2008 vennoot geworden. Ik heb een sportieve opleiding genoten in de hippische sport en ben daarna ingestroomd in de financiële wereld. Genoten opleidingen en behaalde certificaten: Certified Wealth Mentor, Financial DNA, Federatie Financieel Planner en DSI Beleggingsadviseur. Tevens geregistreerd bij DSI en FFP/CFP. Daarnaast ben ik een gewaardeerd netwerker en actief in diverse businessclubs.

floris.koster@ivv-vermogensopbouw.nl

René Leinweber

vermogensbeheer, vermogensbeheerder, vermogensplanning, vermogensplanner,  financiële planning, aandelen, opties, obligaties, William van der Maas, Julie van der Maas, Floris Koster, rendement, financiële privé chauffeur Ik ben bij IVV Asset Management verantwoordelijk bestuurder voor de administratieve organisatie en interne controle. Mijn jarenlange ervaring binnen het bankwezen komt hierin goed tot zijn recht. Daarnaast ben ik vooraanstaand ambassadeur van IVV.

info@ivv-vermogensopbouw.nl

Julie van der Maas

vermogensbeheer, vermogensbeheerder, vermogensplanning, vermogensplanner,  financiële planning, aandelen, opties, obligaties, William van der Maas, Julie van der Maas, Floris Koster, rendement, financiële privé chauffeur Binnen IVV ben ik verantwoordelijk voor onder meer de belegging- en orderadministratie, HR, diverse activiteiten omtrent bedrijfsvoering en het opstellen van de juiste contracten. Ik ben afgestudeerd vermogensplanner en beleggingsadviseur met een extra verdieping in Estate Planning.

Achter de schermen coördineer en organiseer ik de financiële privé chauffeurs op o.a. tijdsmanagement. Middels een Amerikaans Administrative Manager programma ben ik 4 jaar getraind om mijn collega's achter de schermen nog beter te ondersteunen en begeleiden op o.a. tijdsmanagement. Voor extra management vaardigheden heb ik bij Business School Nederland een Mini-MBA gevolgd.

Naast mijn werk heb ik een bestuursfunctie (secretaris) binnen de Federatie Vermogensplanners.

julie@ivv-vermogensopbouw.nl

Sander Liebrechts

Sander Liebrechts, vermogensbeheer, vermogensbeheerder, vermogensplanning, vermogensplanner,  financiële planning, aandelen, opties, obligaties, rendement, financiële privé chauffeurIk werk bij IVV als financieel planner en vermogensbeheerder, zoals wijzelf 'financiële privéchauffeur' noemen. De afgelopen 20 jaar heb ik gewerkt in de bancaire sector. De sector ontwikkelt doorlopend en ikzelf ook. Om gezinnen te helpen kom ik bij IVV nog beter tot mijn recht. Dat merkte ik al tijdens het eerste kennismakingsgesprek met Floris en William. IVV is gericht op een langdurige persoonsgerichte relatie gebaseerd op financiële inzichten en vermogensbegeleiding. Gaaf om deel uit te mogen maken van zo’n succesvol team. Ik ben opgeleid als gecertificeerd Financial Planner (CFP) en DSI geregistreerd beleggingsadviseur (ESMA Retail adviseur).

sander.liebrechts@ivv-vermogensopbouw.nl

Timo Wiegmann

Timo Wiegmann, vermogensbeheer, vermogensbeheerder, vermogensplanning, vermogensplanner,  financiële planning, aandelen, opties, obligaties, rendement, financiële privé chauffeurNa bijna 23 jaar Rabobank ervaring ben ik trots om nu deel uit te mogen maken van het team van IVV, Instituut voor Vermogensopbouw. Bij Team IVV mag ik zowel particulieren als ondernemers ondersteunen en begeleiden in het opbouwen, in stand houden en overdragen van vermogen. Ik vind het heel bijzonder om samen met onze klanten naar hun financiële doelstellingen toe te werken en hen hiervoor oplossingen te bieden. Momenteel ben ik bezig met mijn DSI registratie (een studie ESMA Retail Adviseren Maatwerk) om de klanten nog beter bij te kunnen staan. Tenslotte begeef ik mezelf in mijn vrije tijd vaak op het voetbalveld, waar ik enerzijds nog steeds zelf voetbal en anderzijds onderdeel uitmaak van de businessclub.

timo.wiegmann@ivv-vermogensopbouw.nl

Linda Zwinkels

Linda Zwinkels, ivv vermogensopbouwGelukkig zijn en gelukkig blijven is het motto als je werkt bij IVV. Binnen IVV ben ik aangesteld als office manager, met andere woorden het ondersteunen en organiseren waar mogelijk is van verschillende werkzaamheden binnen IVV. Zo word ik ook nauw betrokken bij alle cliënt informatie en werkzaamheden die behoren tot het zo goed mogelijk laten verlopen van alle administratieve werkzaamheden, en mocht u bellen treffen wij elkaar vast. Ik heb de afgelopen 15 jaar bij verschillende bedrijven in de gezondheidszorg veel administratieve en management ervaring opgedaan. 

support@ivv-vermogensopbouw.nl

Miranda van der Maas

Miranda van der Maas, ivv vermogensopbouwSamen met echtgenoot William van der Maas de onderneming gestart in 1993. Ik ben degene die de "look en feel" op het bedrijf bewaakt. Ook nauw betrokken bij de client events en spring in daar waar nodig! Ik was jarenlang verantwoordelijk voor alles wat met het kantoor, de administratie en de projecten te maken heeft. Nu opereer ik op de achtergrond. Ik heb jarenlange ervaring opgedaan in de Rotterdamse haven als verzorger van administratie van vracht- en douanedocumenten. Daarnaast ben ik gediplomeerd kraamverzorgster en daar heb ik met veel plezier gewerkt.