Het team

Het team

Het team

William van der Maas

William van der Maas, financieel planner en vermogensbeheerderFounding Father van de IVV familie. Waar de vonk oversloeg bij een keukenbrand in zijn eigen huis, is zijn visie inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf waar je kan beleggen met rendement en gemoedsrust. 
> Lees meer

Floris Koster

Floris Koster, financieel planner en vermogensbeheerderFloris is koning van de klantbeleving, als echt mensen-mens zoekt hij de verbinding in ieder gesprek en brengt hij ondernemers en gezinnen naar hun financiële eindbestemming.
> Lees meer

Julie van der Maas

Julie van der Maas, beleggingsadministratieJulie blijft zichzelf continu ontwikkelen om meer en meer mensen te helpen. Grote maatschappelijke ambities of juist details in de dienstverlening, zij brengt al onze ideeën tot leven en pakt het op.
> Lees meer

Sander Liebrechts

Sander Liebrechts, financieel planner en vermogensbeheerderEen financiële privéchauffeur in hart en nieren. Master achter de BBQ. Sander helpt onze klanten bij het opbouwen, in stand houden en het overdragen van vermogen.
> Lees meer

Timo Wiegmann

Timo Wiegmann, financieel planner en vermogensbeheerderEen geboren adviseur met een passie voor beleggen. Met Timo ben je verzekerd van een beleggingsportefeuille die aansluit op je persoonlijke situatie.
> Lees meer

Bjørn Roobol

Bjørn Roobol, office managerBjørn kent elke klant uit zijn hoofd, regelt alles op kantoor en is een ras komediant. Met precisie en humor zorgt hij voor executie op de backoffice.
> Lees meer

Loek Meershoek

Loek Meershoek, vermogensbeheerderDe Peter Pan van onze IVV familie. Overdag ondersteunt Loek als junior vermogensbeheerder het investment team, ’s avonds studeert hij accountancy.
> Lees meer