Het team

Het team

Het team

William van der Maas

William van der Maas ivv vermogensopbouwIk ben belast met de algemene leiding van IVV. Daarnaast werk ik met veel plezier met mijn klanten samen. Sinds 1993 onderneem ik in de financiële dienstverlening. Een van mijn trotse zakelijke momenten is de titel van Financieel planner van het jaar 2012. Daarnaast ook in dat jaar samen met het IVV-team winnaar van de Gouden Stier Award voor beste vermogensbeheerder 2012. Ook genomineerd in 2013. Financiële privéchauffeur, schatbewaarder. Oprichter en aandeelhouder van IVV. Verantwoordelijk voor het beleggingsbeleid van IVV.

Genoten opleidingen en behaalde certificaten: Certified Wealth Mentor, Federatie Financieel Planner (specialiteiten: ondernemers, DGA's, bedrijfsopvolging en -verkoop) en senior beleggingsadviseur. Daarnaast nog vele assurantie- en financieringsdiploma's. Ik ben geregistreerd bij DSI (DSI vermogensbeheerder) en FFP/CFP (gecertificeerd financieel planner).

vandermaas@ivv-vermogensopbouw.nl

Floris Koster

Floris Koster ivv vermogensopbouwIk ben een "mensen-mens" en gedreven financieel planner. Sinds 2005 werkzaam bij IVV en in 2008 vennoot geworden. Ik heb een sportieve opleiding genoten in de hippische sport en ben daarna ingestroomd in de financiële wereld. Genoten opleidingen en behaalde certificaten: Certified Wealth Mentor, Financial DNA, Federatie Financieel Planner en DSI Beleggingsadviseur. Tevens geregistreerd bij DSI en FFP/CFP. Daarnaast ben ik een gewaardeerd netwerker en actief in diverse businessclubs.

floris.koster@ivv-vermogensopbouw.nl

René Leinweber

Rene Lijnweber ivv vermogensopbouwIk ben bij IVV Asset Management verantwoordelijk bestuurder voor de administratieve organisatie en interne controle. Mijn jarenlange ervaring binnen het bankwezen komt hierin goed tot zijn recht. Daarnaast ben ik vooraanstaand ambassadeur van IVV.

info@ivv-vermogensopbouw.nl

Miranda van der Maas

Miranda van der Maas ivv vermogensopbouwSamen met echtgenoot William van der Maas de onderneming gestart in 1993. Ik ben degene die de "look en feel" op het bedrijf bewaakt. Ook nauw betrokken bij de client events en spring in daar waar nodig! Ik was jarenlang verantwoordelijk voor alles wat met het kantoor, de administratie en de projecten te maken heeft. Nu opereer ik op de achtergrond. Ik heb jarenlange ervaring opgedaan in de Rotterdamse haven als verzorger van administratie van vracht- en douanedocumenten. Daarnaast ben ik gediplomeerd kraamverzorgster en daar heb ik met veel plezier gewerkt.

miranda@ivv-vermogensopbouw.nl

Julie van der Maas

Julie van der Maas ivv vermogensopbouwBinnen IVV ben ik verantwoordelijk voor de afdeling Operations. Dit behelst onder meer de belegging- en orderadministratie, HR en zorg ik voor de juiste contracten. Ik ben afgestudeerd DSI Vermogensplanner en Beleggingsadviseur met een extra verdieping in Estate Planning. Tegelijkertijd maak ik me verdienstelijk door daar waar nodig, ondersteuning te bieden aan het team. Achter de schermen coördineer en organiseer ik de financiële privé chauffeurs op o.a. tijdsmanagement. Inmiddels heb ik een online Administrative Manager programma afgerond bij Bachrach Associations waarbij ik 4 jaar getraind ben om mijn collega's nog beter te ondersteunen en begeleiden. Voor extra management vaardigheden heb ik bij Business School Nederland een Mini-MBA gevolgd. Naast mijn werk heb ik een bestuursfunctie (secretaris) binnen de Federatie Vermogensplanners.

julie@ivv-vermogensopbouw.nl

Michael Viktor Ross

Michael Ross ivv vermogensopbouwAl vroeg in mijn leven wist ik het zeker: Wealth Management dat wil ik later gaan doen. Tijdens mijn studie Corporate Finance & Investment en tijdens mijn stage in Zwitserland is mijn affiniteit voor het vermogensbeheer alleen maar groter geworden. Direct na het afronden van mijn Master Finance aan de Erasmus universiteit, ben ik aan de slag gegaan als stagiair bij IVV asset management. Hier krijg ik alle mogelijkheden aangeboden om te excelleren in het vak. Vanaf medio 2019 zal ik mijzelf verder verdiepen in het vak en zal ik tijdelijk aan de slag gaan bij UBS in Zwitserland.

micha.ross@ivv-vermogensopbouw.nl