Het team

Het team

Het team

William van der Maas

vermogensbeheer, vermogensbeheerder, vermogensplanning, vermogensplanner,  financiële planning, aandelen, opties, obligaties, William van der Maas, Julie van der Maas, Floris Koster, rendement, financiële privé chauffeur Ik ben de oprichter en algemeen directeur van IVV. Daarnaast werk ik met veel plezier met mijn klanten samen. Sinds 1993 onderneem ik in de financiële dienstverlening. Een van mijn trotse zakelijke momenten is de titel van Financieel planner van het jaar 2012. Daarnaast ook in dat jaar samen met het IVV-team winnaar van de Gouden Stier Award voor beste vermogensbeheerder 2012. Ook genomineerd in 2013. Mensen kennen mij als hun Financiële privéchauffeur, hun schatbewaarder. Verantwoordelijk voor het dagelijksebeleid van IVV.

Genoten opleidingen en behaalde certificaten: Certified Wealth Mentor, Federatie Financieel Planner (specialiteiten: ondernemers, DGA's, bedrijfsopvolging en -verkoop) en senior beleggingsadviseur. Daarnaast nog vele assurantie- en financieringsdiploma's. Ik ben geregistreerd bij DSI (DSI vermogensbeheerder) en CFP (gecertificeerd financieel planner).

vandermaas@ivv-vermogensopbouw.nl

Ik stel u met trots voor aan team IVV:

Floris Koster

vermogensbeheer, vermogensbeheerder, vermogensplanning, vermogensplanner,  financiële planning, aandelen, opties, obligaties, William van der Maas, Julie van der Maas, Floris Koster, rendement, financiële privé chauffeur Ik ben een "mensen-mens" en gedreven financieel planner. Sinds 2005 werkzaam bij IVV en in 2008 vennoot geworden. Ik heb een sportieve opleiding genoten in de hippische sport en ben daarna ingestroomd in de financiële wereld. Genoten opleidingen en behaalde certificaten: Certified Wealth Mentor, Financial DNA, Federatie Financieel Planner en DSI Beleggingsadviseur. Tevens geregistreerd bij DSI en FFP/CFP. Daarnaast ben ik een gewaardeerd netwerker en actief in diverse businessclubs.

floris.koster@ivv-vermogensopbouw.nl

Julie van der Maas

vermogensbeheer, vermogensbeheerder, vermogensplanning, vermogensplanner,  financiële planning, aandelen, opties, obligaties, William van der Maas, Julie van der Maas, Floris Koster, rendement, financiële privé chauffeur Bij IVV voer ik namens het team alle effectentransacties uit. Daarnaast run ik de beleggingsadministratie en ben ik druk met beleid schrijven. Achter de schermen help ik mijn collega's - de financiële privéchauffeurs - met o.a. tijdsmanagement. Daarnaast hou ik mij graag bezig met het werkgeluk van mijn collega's en ben ik verantwoordelijk voor HR binnen de organisatie. Voor extra management en onderzoeksvaardigheden heb ik bij Business School Nederland een Mini-MBA gevolgd. Daar ben ik op het onderwerp ESG (Sociaal Verantwoordelijk Investeren) afgestudeerd.

Naast mijn werk heb ik jarenlang een bestuursfunctie (secretaris) binnen de Federatie Vermogensplanners gehad. Sinds 1 januari 2022 ben ik benoemd tot bestuurder bij IVV. Daarmee ben ik de 2e generatie binnen de familie die voor continuiteit van onze klant beloften zorgt.

julie@ivv-vermogensopbouw.nl

Sander Liebrechts

Sander Liebrechts, vermogensbeheer, vermogensbeheerder, vermogensplanning, vermogensplanner,  financiële planning, aandelen, opties, obligaties, rendement, financiële privé chauffeurIk werk sinds 2019 bij IVV als financieel planner en vermogensbeheerder, zoals wijzelf 'financiële privéchauffeur' noemen. De 20 jaar daarvoor heb ik gewerkt in de bancaire sector. De sector ontwikkelt doorlopend en ikzelf ook. Om gezinnen te helpen kom ik bij IVV nog beter tot mijn recht. Dat merkte ik al tijdens het eerste kennismakingsgesprek met Floris en William. IVV is gericht op een langdurige persoonsgerichte relatie gebaseerd op financiële inzichten en vermogensbegeleiding. Gaaf om deel uit te mogen maken van zo’n succesvol team. Ik ben opgeleid als gecertificeerd Financial Planner (CFP) en DSI geregistreerd beleggingsadviseur (ESMA Retail adviseur).

sander.liebrechts@ivv-vermogensopbouw.nl

Timo Wiegmann

Timo Wiegmann, vermogensbeheer, vermogensbeheerder, vermogensplanning, vermogensplanner,  financiële planning, aandelen, opties, obligaties, rendement, financiële privé chauffeurNa bijna 23 jaar Rabobank ervaring ben ik trots om sinds 2019 deel uit te mogen maken van het team van IVV, Instituut voor Vermogensopbouw. Bij Team IVV mag ik zowel particulieren als ondernemers ondersteunen en begeleiden in het opbouwen, in stand houden en overdragen van vermogen. Ik vind het heel bijzonder om samen met onze klanten naar hun financiële doelstellingen toe te werken en hen hiervoor oplossingen te bieden. In het voorjaar van 2020 heb ik mijn DSI registratie (beleggingsadviseur) afgerond. Hierdoor ben ik staat om de klanten in de volle breedte van hun financiën te adviseren.

Tenslotte begeef ik mezelf in mijn vrije tijd vaak op het voetbalveld, waar ik enerzijds nog steeds zelf voetbal en anderzijds onderdeel uitmaak van de businessclub.

timo.wiegmann@ivv-vermogensopbouw.nl

Bjørn Roobol

Bjørn Roobol, vermogensbeheer, vermogensbeheerder, vermogensplanning, vermogensplanner,  financiële planning, aandelen, opties, obligatiesNa 21 jaar in de logistiek gewerkt te hebben, heb ik per 1 oktober 2019 de overstap gemaakt naar de financiële wereld. Als office manager ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen IVV waarbij de klant centraal staat. De komende tijd ga ik mij meer toeleggen op de bedrijfsadministratieve en bedrijfskundige kant van IVV en de daarbij behorende ICT vraagstukken. Ik hoop u snel te begroeten op ons kantoor.

bjorn.roobol@ivv-vermogensopbouw.nl