Het team

Het team

Het team

William van der Maas

William van der Maas, financieel planner en vermogensbeheerderFounding Father van de IVV familie. Waar de vonk oversloeg bij een keukenbrand in zijn eigen huis, is zijn visie inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf waar je kan beleggen met rendement en gemoedsrust. 
> Lees meer

Floris Koster

Floris Koster, financieel planner en vermogensbeheerderFloris is koning van de klantbeleving, als echt mensen-mens zoekt hij de verbinding in ieder gesprek en brengt hij ondernemers en gezinnen naar hun financiële eindbestemming.
> Lees meer

Julie van der Burgh

Julie van der Maas, beleggingsadministratieJulie blijft zichzelf continu ontwikkelen om meer en meer mensen te helpen. Grote maatschappelijke ambities of juist details in de dienstverlening, zij brengt al onze ideeën tot leven en pakt het op.
> Lees meer

Sander Liebrechts

Sander Liebrechts, financieel planner en vermogensbeheerderEen financiële privéchauffeur in hart en nieren. Master achter de BBQ. Sander helpt onze klanten bij het opbouwen, in stand houden en het overdragen van vermogen.
> Lees meer

Timo Wiegmann

Timo Wiegmann, financieel planner en vermogensbeheerderEen geboren adviseur met een passie voor beleggen. Met Timo ben je verzekerd van een beleggingsportefeuille die aansluit op je persoonlijke situatie.
> Lees meer

Bjørn Roobol

Bjørn Roobol, office managerBjørn kent elke klant uit zijn hoofd, regelt alles op kantoor en is een ras komediant. Met precisie en humor zorgt hij voor executie op de backoffice.
> Lees meer

Natasja van der Veen

Natasja van der Veen, klantenserviceNatasja van der Veen is de vrouw die we nodig hebben in ons Client Service Center. Als klant maakte ze al kennis met de service van IVV en daarom weet ze precies wat klanten nodig hebben om zich gehoord en gewaardeerd te voelen.
> Lees meer

Anne Monfils

Anne Monfils, adviseurNa het behalen van haar diploma MSc Financial Economics is Anne aan de slag gegaan als financieel privéchauffeur bij IVV.
> Lees meer

Stefan de Winter

Stefan de Winter, junior traderStefan is onze junior trader en wordt intern opgeleid tot een expert in de IVV-beleggingsstrategie.
> Lees meer