IVV wederom genomineerd voor Gouden Stier Award: Beste Vermogensbeheerder 2013

IVV wederom genomineerd voor Gouden Stier Award: Beste Vermogensbeheerder 2013

IVV wederom genomineerd voor Gouden Stier Award: Beste Vermogensbeheerder 2013

Dit jaar is IVV wederom genomineerd voor de Gouden Stier Award: beste vermogensbeheerder 2013.

"Met gepaste trots nemen we kennis van deze eervolle vermelding. Het zal weer spannend worden dit jaar. We wensen de overige genomineerden ook heel veel succes. Zouden we hem weer winnen...?", aldus Floris Koster, compliance officer binnen de beleggingsonderneming.

"Het is een mooie erkenning voor onze visie op hoe je met mensen, gezinnen en hun vermogen omgaat. We besteden veel aandacht aan mogelijke scenario's die een beleggingsstrategie op lange termijn kunnen ondermijnen. Daarnaast ligt onze focus altijd op het behalen van de persoonlijke wensen en aspiraties van de gezinnen waar we voor werken.", aldus William van der Maas.

IVV won vorig jaar de prestigieuze Award voor beste vermogensbeheerder 2012, nadat eerder dat jaar ook de verkiezing "Financieel Planner 2012" werd gewonnen. In maart 2013 kwam daar nog eens een 5 sterren waardering achteraan van de vergelijkingswebsite www.vermogensbeheer.nl.