Referenties

Referenties

Referenties

Hieronder treft u enkele referenties van onze klanten aan.

Referenties

"Financiële Privéchauffeur"... wat een onzin dacht ik toen ik de pitch hoorde, van ondertussen m’n sportmaatje.

Gewoon omdat financiële zaken m’n interesse niet hebben, na een 1 op 1 gesprek met William is m’n interesse echter gewekt.

Eind 2007 kreeg ik ontslag bij mijn werkgever op 55 jarige leeftijd na een dienstverband van ruim 25 jaar. De markt was slecht en kans om weer aan de slag te kunnen was niet erg groot.

Vorige week was ik bij de accountant om de jaarrekening 2015 te bespreken. Ook over dat jaar weer uitstekende resultaten. Een netto winst van 20%! De accountant stelde verbouwereerd vast dat jullie je werk heel erg goed doen.

Hartelijk dank voor je telefoontje van maandag. Wanneer je niet beide achter een beleggingsbeslissing staat, is het beste besluit om er niet mee verder te gaan.

I really enjoyed our visit. You are definitely on the cutting edge of financial planning in the Netherlands AND the U.S.! I look forward to meeting you again soon.

Wat kan ik zeggen... Tot de top 10 van IVV's grootste klanten behoor ik niet. Nog niet, laten we het daar voor nu even op houden!

In de voetbalwereld verdien je op jonge leeftijd ineens een heleboel geld. Er zijn maar weinig jongens die daar goed mee om kunnen gaan.

Pages