IVV krijgt 5 sterren van beoordeling BeleggingsMatch 2016

IVV krijgt 5 sterren van beoordeling BeleggingsMatch 2016

IVV krijgt 5 sterren van beoordeling BeleggingsMatch 2016

De website beleggingsmatch.nl heeft IVV Vermogensopbouw beoordeeld met een 5 sterren-beoordeling voor vermogensbeheerders.

BeleggingsMatch beoordeelt partijen op 25 onderdelen en 72 punten op het gebied van organisatie, kosten, beleggingsbeleid en risicobeleid. Per onderdeel kunnen punten worden gescoord. Zo wordt gecontroleerd of alle vergunningen aanwezig zijn, worden de hoogte en voorwaarden van de kosten beoordeeld en de onafhankelijkheid van de partij gecontroleerd. Ze belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid. Zodat de informatie waarop u een beslissing neemt volledig en correct is.

Het aantal sterren (1-5) geeft aan hoe goed de beoordeling is in vergelijking met de andere dienstverleningen. In de rapportage van elke aanbieder vindt u een uitgebreide beschrijving van de beoordeling. Een gecontroleerde vermogensbeheerder kunt u herkennen aan ons keurmerk.

Om de onafhankelijkheid en kwaliteit van de methode te toetsen, schakelt BeleggingsMatch het Rotterdamse consultancy bureau AF Advisors in.

Zie de beoordeling van IVV Vermogensopbouw op de website van BeleggingsMatch.

Bron: beleggingsmatch.nl