Ik dacht...wat een onzin!

Ik dacht...wat een onzin!

Ik dacht...wat een onzin!

"Financiële Privéchauffeur"... wat een onzin dacht ik toen ik de pitch hoorde, van ondertussen m’n sportmaatje.

Gewoon omdat financiële zaken m’n interesse niet hebben, na een 1 op 1 gesprek met William is m’n interesse echter gewekt.

Het klinkt in eerste instantie luxe een financiële privéchauffeur. Maar dat je relaxt, maar stevig in de gordels dient te zitten, terwijl het gaspedaal door een ander wordt bedient bewijst het rendement. Daarnaast heb ik mijn handen vrij voor waar je zelf goed in bent. Zijn werkwijze wekt vertrouwen.

Hij heeft ons het hemd van het lijf gevraagd er is dan ook weinig wat hij niet van ons weet. Ik sta versteld van zijn rustige en kundige manier van uitleggen en presenteren. Wist u bijvoorbeeld dat hij ondersteboven kan schrijven? Wij voelen ons enorm op ons gemak aangaande ons financiële plaatje, wat begon als pensioen vraagstuk is geëindigd in een financiële planning, wat jaarlijks geactualiseerd wordt.

Vorig jaar het spaargeld van de kinderen toegevoegd en kon ik na het ontvangen van de rapportage van het 4e kwartaal 2017 vertellen dat we meer dan 8% rendement hebben gemaakt! Kortom wat een enorme intelligente chauffeur heb ik met werkelijk een zeer betrokken en kundig team.